Szolgáltatások

Műkörömépítés

Akár zselé, akár poli-acryl gellel készült műkörmöket szeretnél, itt a helyed! Saját körmöd hosszától egészen az extrém hosszú körmökig, a legkülönfélébb színben, formában és díszítésekkel kérheted álmaid műkörmét. Gyere és válassz több száz színes és díszítő anyag közül!

Gel & Lac

Ha nem szeretnél hosszabb körmöket a sajátodnál, akkor a gél-lakk a legjobb választás számodra! Széles palettáról választhatsz a zsebpénzbarát szupergyorstól egészen az akár 3 hétig tartós prémium gél-lakkig. Az összes, műkörmönél ismert díszítést kérheted, lehet francia, ombre vagy akár babyboomer körmöd is.

Manikűr

A körmök és a köröm körüli bőr ápolása, valamint a kéz bőrének kényeztetése mind Hölgyek, mind pedig Urak számára egyaránt fontos az ápolt megjelenéshez. A körmök rövidítését, formázását, esetenként a köröm körüli bőr kivágását, a köröm felületének polírozását és a kéz bőrének vitaminos olajjal, valamint hidratáló krémmel való ápolását tartalmazza. Ideális kiegészítés manikűr mellé a Japán manikűr.

Pedikűr

Lábaink ápolása a szépségápolás mellett egészségügyi szempontból is fontos. Ezt azok tudják igazán, akik szenvedtek már egy benőtt körömsaroktól vagy egy fájdalmas tyúkszemtől. Éppen ezért a lábaink ápolása nem csupán nyáron fontos. Pedikűr során frissítő fertőtlenítő lábáztatás után eltávolítom a bőrkeményedést, szükség esetén a benőtt körmöt illetve a tyúkszemet is. A körmöket rövidítem, tisztítom majd hatóanyagos krémmel ápolom a bőrt. Igény esetén körömlakkal vagy Gel&Lac-kal díszítem a körmöket.

Japán manikűr

A japán manikűr nem egy klasszikus értelemben vett manikűrözési technológiai folyamatot takar, hanem a körömlemez ápolási módját jelenti. 

Ez a fajta ápolást vékony, töredező, barázdált körmöknél ajánlható leginkább. A két hatóanyag: méhviasz és talkum, egymás utáni alkalmazása sima felületű, fényes körömfelszínt eredményez.

SPA KEZELÉS

A SPA kezelés lehet manikűr és pedikűr kezelés kiegészítése egyaránt.

SPA manikűr során a hagyományos manikűr egy illóolajos áztatással, peelingezéssel és egy vitaminos pakolással egészül ki. A peelingezés során az elhalt hámsejteket távolítjuk el a bőr felszínéről. Majd vitaminokban gazdag krémek használatával varázsoljuk puhává a vendég kezét.

A Spa pedikűr ötvözi a kényeztető kezeléseket és a hagyományos pedikűrt. Kényeztető lábfürdővel, tengeri sós radírozással, pakolással kényeztetjük a fáradt lábakat, majd a kezelés végén frissítő lábmasszázzsal tesszük teljeskörűvé az élményt.

Paraffinos kéz-/lábápolás

A paraffinos kezelés egy kiegészítő szolgáltatás. A lényege, hogy a peelingezett bőrt, egy vitaminos krémezés után meleg paraffinba kell mártani. Majd egy kis idő elteltével miután eltávolítottuk sima és fantasztikusan puha bőrt kapunk.

Add this ribbon to your WordPress website re-abolish slavery